BANDY Mitt i den stekheta sommarvärmen pågår förarbetet inför bandysäsongen. Sollentunas Stolthet – Helenelunds IK – har gjort klart med en spelare – målvakten Carl Iskasson, 27, och nu är målvaktspositionen klar.
Känslan är att det händer mycket i Stockholmsbandyn och att HIK är ett av de lag som är på väg framåt, säger 27-åringen till klubbens hemsida

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”block” ihc_mb_who=”unreg” ihc_mb_template=”3″ ]

”Sommar och soliga dagar”. Ja det är vad det är för tillfället i delar av Sverige.

Därför är det säkert inte många som tänker att om några månader går vi mot mörkare tider, snö och kyla igen.

Det gör däremot vinteridrottsklubbarna. Deras förberedelse är i fullgång. Bandyklubben Helenelunds IK, även kallat ”Lunden” presenterar nyförvärv efter nyförvärv – mitt under sommaren.

Under tisdagen gjorde klubben klart med sin tredje målvakt, Carl Isaksson, och därmed är den positionen klar.

– Jag vill lära mig hur Helenelund spelar bandy, hur vi startar upp anfall med vårt lag. Även få till ett bra samarbete med målvaktskollegorna, få ha roligt. Jag vill spela så mycket bandy som möjligt och hjälpa laget så mycket som möjligt. Jag vill vara med på den här satsningen, säger Isaksson till klubbens hemsida som senast spelade i Jönköping men har fått sin bandyfostrad i Ljusdal.

Ett års uppehåll

– Det känns bra! Känslan är att det händer mycket i Stockholmsbandyn och att HIK är ett av de lag som är på väg framåt medan vissa andra lag står och stampar, säger 27-åringen som dock haft ett sabbatsår under sin tid i Jönköping.

–Jag har gått framåt väldigt de senaste åren. Jag tog ett års uppehåll från bandyn, när jag kom till Jönköping, för jag trodde inte att jag kunde bli bättre än jag redan varit. Men sedan hände något och nu upptäcker jag nya saker med mig själv som målvakt hela tiden, avslutar han.

[/ihc-hide-content]

FOTO: Helenlundbandy.se/Gustav Jacobsson

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här