FOTBOLL Hemmafördelen för IK Frej börjat minst sagt dåligt – nollade mot Syrianska. Men därefter har man rest sig och har fyra raka matcher på Vikingavallen där man fått med sig poäng. Nu är man på jakt efter fler poäng och sin andra hemmaseger för säsongen.
Vi ska bara göra det vi är bra, konstaterar Marcus Degerlund om hemmamatchen mot Dalkurd under lördagen till klubbens webb-tv.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”block” ihc_mb_who=”unreg” ihc_mb_template=”3″ ]

Frej Täby lyckades inte rå på nykomlingarna Västerås. Laget fick åka hem med en tung 2-0-förlust. Nu är man på jakt efter tre nya poäng för att inte känna flåset i nacka av lagen bakom dem.

I skrivande stund, dagen innan hemmamatchen (lördag) mot Dalkurd, återfinns Täbygänget på en 12:e plats, med 13 inspelade poäng, i tabellen – precis ovanför de negativa kvalplatserna.

Efter att ha inlett på ett sämre sätt på hemmaplan, har man nu blivit riktigt formstarka. Laget har klivit av Vikingavallen, fyra matcher i rad, med poäng in på kontot. Denna trend vill man gärna bibehålla och helst plocka samtliga.

– Vi ska bara göra det vi är bra och jobba på de bitar vi är mindre bra på. Fortsätta kriga och göra allt i vår makt så det studsar rätt, säger Marcus Degerlund till Frej-TV.

[/ihc-hide-content]

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här