SUPERETTAN Poängen fortsätter trilla för Kyrkbygänget IK Frej. Under fredagskvällen plockade man sin första bortaseger, efter seger med 1-0 mot GAIS, efter tveksamt godkänt mål. Därmed skrämde man Ullevi-spöket.

Matchens inledning mellan GAIS och IK Frej började i ett otroligt högt tempo. Chanser för båda lagen, där hemmalaget hade de vassast chanserna. Men det skulle vara IK Frej som gjorde matchen första mål. Bara minuten kvar till halvtidsvila – efter en hörna – nickskarvade Hjalmar Ekdahl bollen vidare, som var innanför mållinjen innan den slogs ut av GAIS-keepern.

Skrämde Ullevi-”spöket”

Målchanser saknades inte i andra. Frej Täby fick några lägen att utöka sin ledning, men avsluten var inte riktigt hundraprocentiga.

GAIS gick för en kvittering – ett kompakt Frejförsvaret höll undan och Täbylaget kunde andas ut, kliva av med sin första serieseger på bortaplan och skrämde därmed iväg Ullevispöket för denna gången.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här