FOTBOLL IFK Stocksund är en av favoriterna att vinna serien. Det gjorde man klart i seriepremiären, då man slog Gamla Upsala SK med 4-1, på deras hemmaplan.

IFK Stocksund gjorde seriepremiären uppe i Uppsala, Lötens IP, där Gamla Upsala SK stod för motståndet.

Stocksundarna är ett av lagen som förvänta sig vara med och fightas om seriesegern i division 2 norra Svealand.

Det gav man svar på tal direkt också. Redan efter fyra minuter hade man gjort säsongens första mål, genom Charbel Ceylan. GUSK skulle dock kvittera sju minuter senare. Men när Stocksund växlade upp hade hemmalaget inte någon chans, för både 1-2 och 1-3 kom innan halvtidsvilan.

I andra kontrollerade man matchen och kunde i matchminut 50 sätta slutresultatet 1-4, genom Fabian Boström.

Hemmapremiären spelas nästa helg, lördag 13 april, då Kungsängens IF kommer på besök till Danderyd Arena.