HOCKEY Vinna eller försvinna. Det är vad som gäller för Väsby Hockey. Playoff spelet drar i gång under tisdagskvällen – motståndet är värmländska Forshaga IF.
Vi vet inte så mycket om dem än, säger lagkaptenen Christoffer Gozzi till klubbens hemsida.

Nu är det slut på serielunket. Väsby är, för andra gången på tre försök, med i ett playoff till ett hockeyallsvenskt kval. Motståndet, som man valde förra veckan, är värmlandslaget Forshaga.

–Aldrig mött Forshaga så vet inte så mycket om dem än, säger lagkaptenen Christoffer Gozzi till klubbens hemsida som också trycker på en viktig detalj
–Viktigt för oss är att komma ut bestämt och ta kommando.

”Vi har blivit bättre och bättre”

I allettan var det, under flertalet matcher, ineffektiviteten som gjorde att att laget förlorade poängen när matchen var över. Laget bör också få lite tur med sig i playoffspelet, där matcherna spelas i bäst av tre.

–Det är ännu viktigare att vi håller oss till vårt spel över 60 minuter i varje match så kommer vi få med oss dom små sakerna som avgör, säger Gozzi som också tycker laget sett bättre och bättre ut desto längre man spelat i allettanserien.

– Vi har blivit jämnare i våra prestationer samt att alla har velat vara med och bidra. Tycker att vi har blivit bättre och bättre, samtidigt så finns det mer att hämta.

/Kenneth Andersson
kenneth@norrortssporten.se
TWITTER:@Norrortssporten

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här