17 C
Stockholm
lördag, juli 27, 2024
HemSILLY SEASON – FOTBOLLKåre bygger nytt – men tappar flera nyckelspelare

Kåre bygger nytt – men tappar flera nyckelspelare

Publicerad:

Liknande artiklar

Så kan speltips hjälpa OS-bettingen i Paris

Det är ingen hemlighet att OS i Paris bjuder...

Bäst sporter för betting i Sommar-OS 2024

Sommar-OS i Paris blir en rejäl fest med mängder...

Populära oddsmarknader på OS i Paris

OS i Paris sommaren 2024 är en idrottslig fest...

UPPGIFTER: Täby FK sparkar tränaren och sportchefen

FOTBOLL Säsong 2024 har varit tuff för Täby FK:s...

Sollentuna chanslösa – tredje raka förlusten

FOTBOLL Det var ingen rolig fredagskväll för Sollentuna FK....

Fotboll – Efter att föregående säsong blivit lite av en besvikelse, då GoIF Kåre storsatsade men inte lyckades knipa någon av de första två platserna, ser det nu ut att bli en hel del förändringar inför säsongen 2019. Några av lagets mest meriterade spelare väljer att lämna.

Försäsongen har inte hunnit dra igång än, men för Kåres del kommer det tveklöst bli en hel del nyheter i truppen 2019. Bland annat kommer lagkaptenen, och en av de viktigaste spelarna i klubbens resa från div 6 till div 4, Michael Johansson, inte finnas med på planen när säsongen sparkas igång den 14 april. I övrigt försvinner nyckelspelare som under vintern representerar Djurgården i Futsal-Allsvenskan. Bland dessa finns Emil Glans och Patrick Ericsson som båda ryktas till FC Djursholm.

Petter Andersson och Daniel Zachrison väljer att ta en time-out från fotbollen ett tag och det är än så länge osäkert hur mycket speltid det blir i Kåre under nästkommande säsong. Utöver det väljer ytterligare några att lägga skorna på hyllan. Det återstår som sagt en del pusselbitar innan lagbygget är klart för nästa år. Däremot jobbas det hårt bakom kulisserna och flertalet nya spelare lär presenteras inom en snar framtid. Kåres egna kultfigur Erik Lundqvist uttalar sig så här om läget: – Vi har flera på ingång redan nu, som inte skrivit på men är väldigt nära. Samtidigt har vi några viktiga spelare som inte fattat något beslut om framtiden, men vi hoppas att även dessa spelar i Kåretröjor nästa säsong.

/Daniel Bergholm

Nyhetsbrev

- Få senaste nytt direkt på mailen

- Missa inga tävlingar eller utlottningar

- Följ dina favoritlag i norrort

Senaste nyheter