INNEBANDY Åkersberga IBF spänner verkligen bågen. I alla fall om man ser på spelarvärvningar inför klubbens första säsong i SSL. En finsk forward, som blivit Schweizisk mästare den gångna säsongen, har värvats till laget.
–Här får vi kvalitet rakt igenom och en forward som går rakt på mål, säger sportchefen Anderas Berglind till klubbens hemsida om lagets senaste värvning.

Undan för undan läggs flera pusselbitar till lagbygget för Åkersberga IBF. Den senaste tiden har klubben sett till att få in rutin till laget, då man för första gången ska spela i daminnebandyns absoluta finrum – SSL.

Amanda Skyltbäck från Storvreta, Therese Gustavsson från Telge SIBK och Veronica Jansson, från KAIS Mora, är de tre som värvats in utifrån.

Förra veckan offentliggjordes lagets fjärde nyförvärv – Jenna Taivaloja. En forward som spelat SSL, då i Täby FC. Men hon kommer närmast från ett utlandsäventyr i Schweiz, där hon blev mästare med Kloten-Dietlikon.
– Här får vi kvalitet rakt igenom och en forward som går rakt på mål och också en spelare med mycket rutin trots sin låga ålder och en riktig tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna. Jenna är också en superhärlig tjej som kommer liva upp vår goda stämning än mer på vår resa igenom SSL, säger sportchefen Andreas Berglind till klubbens hemsida.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här