INNEBANDY Täby FC:s damer fortsätter fylla på truppen inför kommande säsong. Tre spelare har under de senaste dagarna presenterats, bland annat två tjeckiska spelare.
Vi får två otroligt duktiga innebandyspelare som båda behärskar att spela på alla offensiva positioner, säger sportchefen Robin Andersson till klubbens hemsida.

Under onsdagen presenterade Täby FC ytterligare ett nyförvärv till kommande säsong. Det är backen Ida Sjölander som är spelare, som närmast spelat i den allsvenska klubben IBK Dalen.

–Jag tycker det känns väldigt spännande att få chansen att spela med Täby FC nästa säsong och jag har fått ett otroligt bra bemötande av alla jag haft nöjet att träffa hittills. Det känns som tränarna har en tydlig plan både för mig som spelare och laget i helhet vilket jag tror kommer ge mig stora utvecklingsmöjligheter, säger Sjölander till klubbens hemsida.

Och det stannade inte med nyförvärv där. Utan under förmiddagen (läs torsdag) så kom nästa presentation av spelare. Denna gången har man lyckats knyta sig an två stycken tjeckiska spelare. Forwarden Eliška Chudá och centern Karolína Suchá har signerat sig för Täbyklubben och spelade den gångna säsongen i den tjeckiska toppklubben Florbal Chodov.

–Att få möjligheten att spela i världens bästa liga känns fantastiskt! Jag ser fram mot denna utmaning, att spela med Täby FC och hjälpa laget. Det kommer bli ett oförglömligt äventyr vilket kommer göra att jag växer som människa och utvecklas som innebandyspelare, säger forwarden Eliška Chudá till klubbens hemsida.

Centern Suchá kan knappt vänta tills det drar igång igen för att spela mot de bästa innebandyspelarna i världen.

–En innebandydröm som blir sann och jag kan knappt vänta på att få spela med och mot dom bästa spelarna i världen. Tack till Täby FC som tror på mig och jag både tror och hoppas att jag kan hjälpa laget kommande säsong, säger Karolína Suchá och till hemsidan.

FOTO: Keith Rönnberg/Image Blue

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här