Senaste Nyheterna:

Bollstanäs klarade premiärnerverna mot IFK Kalmar

FOTBOLL Premiären avklarad för Bollstanäs SK. Det blev jubel...

Norrortslagen chanslösa – poänglösa i tredje omgången

FOTBOLL Det blev ingen lyckad helg för de tre...

Kapten Carlsson inför semifinal – ”Vara lugna och trygga”

INNEBANDY Täby FC tog sig vidare i slutspelet genom...

Populära sporter att betta på

Intresset för betting på nätet har ökat explosionsartat de senaste åren. Bara på den svenska spelmarknaden finns det flera hundra olika bettingsidor som erbjuder odds på olika sporter, matcher och evenemang.

I denna artikel djupdyker vi i vilka olika sporter som man kan betta på och vilka som är de mest populära.

Fotboll

Nummer ett på listan är givetvis fotboll. Fotboll har länge varit den mest populära sporten i Sverige, inte bara att utföra och kolla på, utan även att betta på. På nästan alla svenska bettingsidor finns det möjlighet att både spela på svensk fotboll och internationell. Hos oddsbonusaridag.se finner du de bästa oddsbonusarna och all relevant information om svenska bettingsidor.

Den vanligaste marknaden när man bettar på fotboll är 1×2 men självklart finns det andra marknader som också är populära. Till exempel kan man satsa på målskytt eller på olika över / under spel, som till exempel antal mål, hörnor eller kort. Om du är en nybörjare inom betting världen är det en bra start att börja med fotboll, då det finns mest valmöjligheter inom denna sport.

Ishockey

Det kanske inte är så konstigt att ishockey kommer strax efter fotboll: svenskar älskar ju inte bara fotboll, utan även ishockey!

De vanligaste evenemangen att betta på vad gäller ishockey är SHL och NHL. Nästan alla bettingsidor erbjuder spel på dessa två ligor, både vanliga spel och live betting. Om du är en person som gillar när det går snabbt och händer mycket kan vi varmt rekommendera live betting på ishockey.

Vintersport

Bland svenska betting-fans är det även väldigt populärt att spela på olika vintersport. Det kanske inte är så svårt att förstå – vårt avlånga land är trots allt riktigt vass på diverse vintersport. Inom betting världen finns det ett stort intresse att betta på både curling och skidor.

Golf

Precis som med vintersport finns det många svenska framgångar även inom golfen. Det kan vara en av anledningarna till att det är populärt att både kolla, spela och betta på golf. Det finns både stora evenemang tillgängliga att spela på, både inom dam och herr.

Trots att golf är en lite långsammare sport, i förhållande till bland annat fotboll och ishockey, så är det en sport som fungerar riktigt bra att betta på. Över 18 hål kan nästan vad som helst hända!

E-sport

En sport som blivit allt mer populär bland svenska betting-fans är e-sport. I popularitet har den faktiskt redan gått om flera andra sporter i Sverige. Om du är intresserad av att betta på e-sport kan du förvänta dig spel inom allt från CS:GO och Starcraft till Dota, League of Legends och Fortnite.

Padel

En annan sport som fler och fler är intresserade av är padel. Trots det stora intresset har inte alla bettingbolag hunnit haka på trenden ännu. Det finns fortfarande en hel del bettingsidor som inte erbjuder padel odds.

Lyckligtvis finns det några jättar inom spelbranschen som har förstått storheten i denna sport och som satsar mycket på att erbjuda marknadens bästa odds på just padel. Bland dessa jättar finner vi till exempel Betsson, Hajper, NordicBet och Bet365.

Senaste

Bollstanäs klarade premiärnerverna mot IFK Kalmar

FOTBOLL Premiären avklarad för Bollstanäs SK. Det blev jubel...

Norrortslagen chanslösa – poänglösa i tredje omgången

FOTBOLL Det blev ingen lyckad helg för de tre...

Kapten Carlsson inför semifinal – ”Vara lugna och trygga”

INNEBANDY Täby FC tog sig vidare i slutspelet genom...

Brödernas skakade om serieledarna – ”En av säsongens bästa insatser”

HOCKEY Fyra poäng skilde Brödernas/Väsby och serieledarna Kristianstad, när...
spot_img

Trendar Just Nu

Runnemo och Glasberg lämnar IK Frej Täby

SILLY SEASON – Stommen som fanns i Frej Täby...

5 egenskaper de bästa fotbollsspelarna har gemensamt

Det räcker inte med att ha kontroll över hur...

KLART: Lämnar Väsby – klar för division 2-klubb

HOCKEY Konkurrensen i Väsby Hockey har hårdnat - speciellt...

Håller damfotboll på att bli lika stor som herrfotboll?

Damfotboll växer sig allt större efter att länge ha...

Därför slutade Anders Rylander som ordförande i Stocksund: ”Hade inget annat val”

FOTBOLL Förra veckan meddelade Anders Rylander att han avgår...

Bollstanäs klarade premiärnerverna mot IFK Kalmar

FOTBOLL Premiären avklarad för Bollstanäs SK. Det blev jubel och första segervrålen i omklädningsrummet. Det sägs att en bra start i serien är alltid en...

Norrortslagen chanslösa – poänglösa i tredje omgången

FOTBOLL Det blev ingen lyckad helg för de tre norrortslagen i ettan. Stocksund fick åka hem med en 2–4 förlust och med missad straff i...

Kapten Carlsson inför semifinal – ”Vara lugna och trygga”

INNEBANDY Täby FC tog sig vidare i slutspelet genom att slå ut Endre IF i kvartsfinal med 3–0 i matcher. Nu väntar tuffast tänkbara...

Hej alla besökare


STÖD NORRORTSSPORTENS BEVAKNING

Vill ni att bevakningen av den lokala sporten ska bli ännu bättre? 

Stöd Norrortssportens arbete och swisha valfritt belopp till: 123 577 09 12

TACK!

 

This will close in 20 seconds