FOTBOLL Bollstanäs har hittills krossat allt motstånd. Efter matchen mot Skutskär har laget hållit sin målnolla i drygt 270 minuter och levererat 19 mål framåt.

Just nu verkar ingen kunna stoppa Bollstanäs SK:s damers framfart i damfotbollens division 1 norra Svealand. Inför matchen borta mot Skutskär hade laget hållit nollan två matcher i rad och dessutom var man obesegrade.

Det skulle bli ytterligare en triumf för Upplands Väsbys laget. Emma Lund inledde målskyttet genom en frispark. I andra halvleken utökades ledningen till 2–0 genom måldrottning Simone Edefall, hennes nionde mål denna säsongen.

Trotjänaren Anna Thim skrev in sig i målprotokollet i den 82 matchminuten, när hon gjorde 3–0. Även om Linda Nieminen fick sitt andra gula kort och därmed blev utvisade kunde inte Skutskär stoppa BSK utan Emma Lund fastställde slutresultatet 4–0 i den 94:e matchminuten.

Målnollan för Bollstanäs har nu varat i drygt 270 minuter och laget har en målskillnad på 19-0.

FOTO: Bollstanäs SK dams instagram

Foto: skärmdump svenskfotboll.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här