INNEBANDY Täby har signerat sitt andra nyförvärv inför kommande säsong. En forward som senast huserat i Jönköping IK.

Täby FC bygger vidare på sin trupp inför kommande säsong. Några kontraktsförlängningar har meddelats, där lagkaptenen Lisa Carlsson varit en viktig sådan. Även nyförvärv har gjorts. Kajsa Garpenbeck, back, blev först ut.

Nu har klubben även kontrakterat forwarden Great Koponen, som förra säsongen huserade i Jönköping IK. Poängmässigt blev det totalt 16 fördelat på 11 mål och 5 assist.

–Det är en lättnad nu när jag tagit beslutet och bitarna föll på plats när jag besökte laget och föreningen! Jag ser verkligen fram emot en ny säsong tillsammans med Täby FC och det Täby vill åstadkomma i framtiden vill jag vara en del av. Samtidigt ser jag fram emot att få spela och utvecklas med målmedvetna spelare och ledare, säger Greta Koponen till hemsidan.

Täby FC har under den gångna säsongen haft koll på Koponens utveckling.

– Vi fick upp ögonen för Greta under hösten och har följt henne på nära håll och efter vårt första möte förstärktes känslan av att vi ville se henne i Täby FC. Vi får en forward som är extremt obekväm att möta då hon är fysisk, går rakt på mål och har ett rappt skott, säger Täby FCs sportchef Robin Andersson till klubbens hemsida.

FOTO: Keith Rönnberg

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här