FOTBOLL Andra träningsmatchen för säsong 2022 för Täby FK spelades under onsdagen. AIK stod för motståndet, som blev en bra värdemätning på vad man förbättrat sedan helgens match mot Karlbergs BK.
Vi tillåter inte AIK skapa så många farliga lägen. Det var viktigast idag, sade tränare Daniel Erlandsson efter matchen.

Träningsmatch är en träningsmatch. Men att inte släppa till många målchanser mot allsvenska AIK är en bedrift i sig. Dessutom fick Täbylaget hålla målnollan efter en rejäl käftsmäll i säsongens första träningsmatch, i lördags, mot Karlberg, som huserar i division 2, då det resultatet slutade 0-4 på Vikingavallen.

– Jag är nöjd med att vi håller nollan och inte tillåter AIK att skapa så många farliga lägen. Det var viktigast idag, säger tränaren Daniel Erlandsson och tillägger att det behövs förbättras en del till nästa match.

– Vi behöver förbättra vårt passningsspelet, framförallt när vi vinner boll.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här