INNEBANDY Ranja Varli i målform. Det hjälpte dock inte när serieledarna Thorengruppen besökte K-Rauta Arena.

Täby FC hade en svår nöt att knäcka under söndagen. Serieledarna och tillika regerande svenska mästarinnorna Thorengruppen var på besök i K-Rauta arena. Det blev en tuff uppförsbacke direkt för Täbygänget. Efter 6:18 hade gästerna tagit en 2-0 ledning.

Då klev Ranja Varli fram. När perioden var över hade hon både gjort 1-2 och 2-2.

Mittperioden blev något av en kopia av första. Thorengruppen utökade ledningen på nytt med två mål, 2-4. Sedan var det Varils tur att fixa en reducering, hennes tre mål för matchen. Och med 2:20 kvar kom Täbys andra kvittering, genom Vilma De Gysser.

Men tredje perioden verkade som att Täbys ork var slut. Serieledarna lade i den högre växeln och när drygt halva perioden var spelad hade det rasslat till fyra gånger i Täbys mål. Det blev tillslut 4-10 och Täby återfinns nu under slutspels-stecket. Samma poäng men med sämre målskillnad och en match mer spelad än IBF Falun.

FOTO: Keith Rönnberg/ImageBlue

FOTO: Skärmdump innebandy.statistik.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här