HOCKEY Fram till trettondagsafton kommer Vallentuna Hockey låna ut spelare till Hockeyallsvenskan. Det rör sig om två spelare, en back och en forward, som kommer dra på sig AIK-tröjan.
–”Vi LÅNAR UT två spelare till AIK!!!”, skriver klubben på instagram.

De allsvenska klubbarna har både skade- och sjukdomsproblem. Det medföljer att klubbarna korttidslånar spelare från Hockeyettanlag. Denna gången är det Vallentuna som lånar ut två spelare, en back och en forward – Tobias Eriksson och Dennis Finn-Olsson. Båda spelarna dra på sig AIK-tröjan

I AIKs bortamatch mot Tingsryd, på måndag 27/12, så lånar vi ut Tobias Ericsson.
Vid AIKs hemmamatch mot Södertälje SK, på onsdag 29/12, så spelar både Tobias Ericsson och Dennis Finn-Olsson i AIK-tröjorna, vilket dom även gör vid bortamatchen mot Södertälje den 30/12. På Trettondagsafton, onsdag den 5/1, spelar både Dennis och Tobias i AIKs hemmamatch mot Modo, vilket blir den sista matchen för den kontrakterade utlåningsperioden till AIK.”, skriver klubben på sitt instagramkonto

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här