När pandemin återigen visar sig vara på tillbakavägen blir idrottsverksamheter återigen hårt drabbade med minskad publikkapacitet och avrådan om att anordna cuper – vilket kommer påverka många idrottsföreningar inom Norrort. Men även restaurangbranschen, som i många fall drar nytta av idrottsarrangemang, får det tuffare.
– I dessa tider är flexibla lösningar a och o, säger Simpleas grundare Mohammed Al Semidai.

Vart samhället är på väg nu när smittan återigen växer och restriktioner återigen är en del av vår vardag är en svår fråga att besvara. Men det blir återigen tuffare för idrottsföreningar att genomföra sina verksamheter. Det blir tapp i publiksiffror och cuper för barn och unga riskerar att ställas in. 

När idrottsarrangemang av olika slag genomförs brukar även restauranger och krogar i närheten märka av det. Gästantalet ökar när hungriga supportar och utövare letar efter ett ställe att få sig en matbit på. Men nu riskerar istället restauranger, i likhet med idrottsrörelsen, att återigen få utstå en tuff prövning. 

Men i osäkra situationer där personalbehovet kan behöva anpassas finns det lösningar. Simplea är ett av företagen som riktat in sig på just detta – flexibla personallösningar. 

– Vi arbetar alltid med att skräddarsy lösningar efter kundens behov. För oss handlar det om att skapa hållbara samarbeten, både för oss och för kunden. På så sätt blir vi en pålitlig partner som alltid levererar efter de behov som kunden har för just sin verksamhet, säger Simpleas grundare Mohammed Al Semidai.

Det som gör Simplea flexibla är att de kan tillgodose personalbehovet efter varje restaurangs behov. Det är alltså inte en one size fits-all lösning, som man ibland kan se. 

– Oavsett om det handlar om extra serveringspersonal som ska stötta upp den befintliga eller om det handlar om att man vill hyra diskpersonal vi tar över hela diskhanteringen så har vi lösningen. Att vara flexibla har vi märkt uppskattas och det är även det som har gjort oss framgångsrika och en långsiktig partner till många krogar, säger Mohammed Al Semidai.

Även om spelplanen för idrottsrörelsen och krogarna i Norrort och Stockholm ser olika ut, förenas dessa i liknande utmaningar.

– Vi kämpar på och precis som idrottsföreningarna får vi hitta nya lösningar för att göra det så bra som möjligt. Både för personalen men även för gästerna. Det vi har sett är när vi jobbar serviceinriktat skapar det positiva synergier i alla led, säger Mohammed Al Semidai.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här