HOCKEY Viggan Hockey har de tidigare åren tagit sig vidare till alltvåan. I år har man inte fått alla pusselbitar på plats. en av orsakerna är att laget haft en del tongivande spelare borta. Nu missar man alltså alltvåan trots att det återstår en match för Viggan – laget ligger på en sjätteplats med 20 inspelade poäng – 6 poäng upp till fjärdeplatsen som innebär alltvåanspel.

Till grundseriens sista hemmamatch, mot Sollentuna HC, hade man fått ytterligare fyra spelare tillgängliga, jämfört med senaste matchen – då hade man tolv utespelare och en målvakt.

Trots detta så fick Viggan åka av isen, efter att ”hesa fredrik” tjöt för sista gången under tisdagskvällen, med tunga skär.

Laget fick, efter en mållös första period, en brant uppförsbacke då man släppte in två mål inom loppet av 46 sekunder i mittperioden. Även om backarna Christopher Tumba och William Svensson gav lite dramatik när de satte både 1-3 och 2-3 på 30 sekunder kunde gästerna stänga matchen genom att göra 2-4 i tom kasse. Nu får Viggan ta nya tag i fortsättningsserien.

FOTO: skärmdump swehockey.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här