HOCKEY När man återfinns i de två finrummen i svensk hockey – Allsvenskan och SHL – då krävs det en större organisation. Något Väsby löste till förra säsongen. Efter degraderingen har klubben fått anpassa sig och nu meddelar klubben att man gör förändringar i sin organisation.

Degraderingen till hockeyettan har fått konsekvenser för Väsby. Nu gör klubben om i organisationen:

När Väsby Hockey kvalificerade sig för spel i Hockeyallsvenskan ökade kraven på organisationen. För att anpassa sig till det gjordes en utökning av organisationen och en heltidsanställd klubbchef anställdes. Vi måste nu anpassa oss till nuläget med spel i Hockeyettan och de förutsättningar och krav det ger. Styrelsen ser därför ett behov av att återgå till den organisation som var säsongen 2019/2020 och tidigare, där rollen som klubbchef kombinerades med rollen som sportchef. Detta innebär att Micke Andersson kommer att avsluta sin anställning den sista december. Vi vill passa på att tacka Micke för det jobb och stora engagemang han lagt i föreningen, och önskar honom all lycka till i framtiden.”, skriver klubben i ett pressmeddelande på sin officiella hemsida.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här