HOCKEY Vallentuna har haft det tufft i grundserien. Många skador och sjukdomar har gjort situationen svår under grundserien. Nu sätter Vallentuna Hockey riktlinjer när det gäller att släppa spelare till andra klubbar, då vår- och allettanserierna drar i gång.
Vi släpper inte någon till någon annan vårserie- eller Allettan-klubb, säger Vallentunas general manager Patrik Stolt till Mjörnbergs Trashtalk.

Skade- och sjukdomslistan har även denna säsongen varit lång för Vallentuna Hockey. Men det finns spelare i truppen som varit riktigt bra. Det gör att det finns en risk för att dessa spelare kan lämna klubben, för andra klubbar.

–Det finns alltid en risk, men det är ingenting vi vet i dagsläget. Vi släpper inte någon till någon annan vårserie- eller Allettan-klubb, då är det Hockeyallsvenskan eller SHL som skulle komma och ringa på dörren och några sådana indikationer har vi inte över huvud taget, säger Vallentunas general manager Patrik Stolt till Mjörnbergs Trashtalk.

Noterbart är att Vallentuna har gjort klart med spelare, Rasmus Järvelin(från Väsby) samt Hampus Henriksson (från Gislaved). Sedan ryktas det om att Vallentunafostrade Tobias Ericson, som kom hem till säsong 19/20 från Modo och inte spelade förra säsongen, ska göra comeback.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här