HOCKEY Inför en kommande allettanserie gör Väsby Hockey vissa förändringar i truppen. Det handlar om att två spelare – forwardsduon Ehlers och Järvelin – får lämna laget när det återstår en grundseriematch.

Det står nu klart att Manfred Ehlers inte kommer att spela vidare denna säsong på grund av den svåra knäskada han ådrog sig i sista träningsmatchen mot Huddinge. Manfred har under sina fyra säsonger i Väsbytröjan varit med på den fantastiska resa vi gjort som klubb och han har varit en starkt bidragande orsak till framgångarna. Tomrummet efter Manfred kommer bli stort i omklädningsrummet och vi riktar ett STORT TACK samt önskar lycka till i framtiden!

Vi har också kommit överens om en övergång avseende Rasmus Järvelin som kommer att spela vidare i Vallentuna. Även Rasmus tackar vi för denna tid och önskar honom lycka till i sitt nya lag”, skriver klubben på sin hemsida.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här