HANDBOLL Det spelades en väldigt tidig seriefinal i herrhandbollens allsvenska serie. Skånela fick besök av Amo – det blev att gå med extremt tunga steg ut i omklädningsrummet efter matchen.
Såklart tungt när vi hade hoppats och trott att vi skulle vinna och kunna ta över serieledningen, säger Richard Åkerman till klubbens hemsida, som gjorde sju mål.

Efter åtta matcher utan förlust skulle man ta emot ett minst lika formstarkt lag – Amo HK – i en tidig seriefinal i hemmaborgen Vikingahallen.

Nu blev dock inte riktigt som Skånelas herrar tänkt. Efter första halvleken hade gästerna fyra mål upp – 13-17. Även om man minskade avståndet något i inledningen av andra halvleken så var Amo för svåra denna dagen. Det blev tillslut 25-34 och Skånela inkasserade därmed sin första förlust för säsongen.

–De är väl egentligen att vi gör en för dålig match. Dom är kliniska i de dom gör medans vi gör för många fel framåt och går bort oss för lätt bakåt. Amo straffar oss för våra misstag över hela banan och om vi ska vinna en sån här match måste vi vara kliniska, säger Richard Åkerman till klubbens hemsida, som svarade för sju av lagets 25 fullträffar.

FOTO: skärmdump matchprotokoll/svenskhandboll.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här