FOTBOLL Det har gått några dagar sedan Täby FK säkrade kontraktet i ettanfotbollen. Detta trots förlust i sista matchen – 4-3 mot Umeå FC. Nu ska utvärderingen göras och mål för kommande säsongen ska sättas – och det finns redan ett tydligt sådant ”slagkraftigare lag”
Målet är att ha ett ännu slagkraftigare lag nästa år, säger huvudtränaren Daniel Erlandsson i en intervju med klubbens hemsida.

Det har knappt hunnit landa att Täby FK, trots en berg- och dalbane säsong, är klara för sin tredje säsong i ettanfotbollen.

I sista omgången hade man allt i egna händer. Det blev dock en nervös väntan tills alla matcher var färdigspelade. Det var med minsta marginal, efter att Assyriska FF missat ett friläge och skjutit i ramen, som Täby själva kunde vråla ut i omklädningsrummet uppe Umeå.

–Vi stod kvar ute på plan och följde matchen mellan Hudik och Assyriska på lite olika sätt. Några såg matchen, Simon pratade med Karlsson som såg matchen hemma osv. När Hudik lyckades klara av Assyriskas målchanser på slutet så var det bara enorm glädje och rus ute på plan som vi upplevde tillsammans, säger Daniel Erlandsson i en intervju på klubbens hemsida.

Nu kommer säsongen i sin helhet analyseras och man därefter blir det att påbörja en ny resa – säsong tre i ettanfotbollen – med allt var detta innebär.

-Denna vecka andas vi lite, njuter av den prestationen vi gjort och avslutar veckan med en avslutningsfest i helgen, säger Daniel Erlandsson.

Även om ledarstaben inte har satt några givna mål 2022 så är man helt på det klara i vad man ska göra till kommande säsong – ”ännu mer slagkraftigt lag”.
-Samtidigt startar arbetet med truppen inför nästa säsong. Målet är att ha ett ännu slagkraftigare lag nästa år, avslutar Erlandsson.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här