VOLLEYBOLL Det har, precis som för damlaget, varit berg- och dalbana för Sollentuna VK:s herrar. Där varannan seger och förlust varit ännu mer tydligt. Nu har laget fått ordning på detta, för mot jumbolaget RIG Falköping blev det 3-1 seger som följdes upp av nya triumfer när Uppsala var på besök i Arenan Satelliten.

Både herr och damlaget för Sollentuna Volleyboll har nästintill följts åt resultatmässigt. Varannan seger, varannan förlust. Damlaget har dock haft en segersvit på tre raka, i oktober. Nu verkar herrarna vilja följa detta. För i de två senaste matcherna har det blivit trimufer.

Först slog man jumbolaget RIG Falköping med 3-1 (19-25, 25-15, 25-19, 25-16) hemma.

För att veckan efter, även detta i hemmaarena Satelliten, se till att besegra Uppsalagänget med samma setsiffror 3-1 (25-17, 25-17, 21-25, 25-22).

I herrserien återstår tre matcher innan deras jul-nyårsledighet väntar. Sollentuna har två bortamatcher, 4 december mot Habo och 19 december mot Södertelge, emellan dessa, 11 december, spelar man hemma mot Vingåker.

FOTO: Keith Rönnberg/ImageBlue

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här