HOCKEY Det var inte Wings kväll under onsdagen. Tre insläppta mål på drygt två minuter – serieledarna Hudiksvall var helt enkelt för bra.

Säsongsinledningen för Wings började bra – tre segrar på de fem första matcherna. Därefter har det varit tuffare – en seger på tre matcher.

Under onsdagskvällen begavs sig Märstagänget norr ut – till Hudiksvall, för att möta serieledarna. En match där man var med efter de första tjugo minuterna och ”bara” låg under med 1-0.

Tre mål på drygt två minuter

I andra hände något. Antingen hade Hudiksvall lagt i den högre växeln eller så var Wingsspelarna fortfarande i pausvila. Inom loppet drygt två minuter (matchklockan 04:00 – 06:10) hade Hudik gått från 1-0 till 4-0.

Den uppförsbacken återhämtade sig Wings aldrig ifrån. Trots två reduceringsmål till 4-2 blev Hudiksvall en för svår nöt att knäcka.

Wings har nu efter den fina säsongsinledningen tappa lite i tabellplaceringen och återfinns på en sjätte plats – alltså nedanför allettanplatserna.

Till helgen väntar en ny svår match – tabelltrean Huddinge kommer på besök till Pinbackshallen. Ett lag man besegrade i seriepremiären med 3-2.

FOTO: skärmdump swehockey.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här