FOTBOLL Den inledande veckan av höstomgångarna, tre matcher på 8 dagar, verkar satt sina spår för Täby FK. När norrortsderbyt mot Sollentuna FK blåstes av i söndags fick laget kliva av med dystra miner och inse att man var tillbaka på ruta ett igen.

Det såg bra ut när Täby FK startade upp höstomgångarna. Seger med 2-1, mot Piteå IF FF, i omstarten. Den följdes upp med en riktigt bra prestation i Svenska Cupens kvalomgång 2, där man sånär slog ut allsvenska IK Sirius. Sedan fick man, trots tre gjorda mål, ”bara” med sig en poäng i bortamatchen mot Hammarby TFF. I hemmamatchen den 29 augusti blev det på nytt segervrål i Täbys omklädningsrum då laget besegrade Örebro/Syrianska med 2-1.

När septembers matcher inleddes i helgen var gruset i maskineriet tillbaka igen. Laget klev ut med ett 2-0-underläge efter de första 45 minuterna i norrortsderbyt mot Sollentuna FK.

Markus Uppling gav en smula hopp när han nickade in 2-1 i början av andra. Men det var Sollentuna FK som visade vägen. 3-1 och 4-1 inom loppet av två minuter.

Även om lagkaptenen Jesper Hagman reducerade till 4-2 på straff och Niklas Persson gjorde 4-3 på tilläggstid så blev det att åka hem med en ny förlust.

–Vi får ta med oss att vi lyckades ta oss tillbaka i matchen två gånger under den andra halvleken även om det är en klen tröst när vi går poänglösa, kommenterade laget på sin officiella hemsida.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här