ETTANFOTBOLL En drömfrispark och hattrick av backen Christopher Redenstrand. Ändå fick Täby FK bara med sig en poäng i bottenmötet mot Hammarby TFF.
Gör man tre mål känns det lite surt just nu, säger Redenstrand till sportexpressenplay.se efter matchen.

En intensiv period är över för denna gången. Tre matcher på 8 dagar – två seriematcher samt en Svenska cupen-match.

Segern mot Piteå IF med 2-1, skulle vara vändningen för Täby FK, efter deras usla vårsäsong. Men att starta upp en höst med tre matcher på åtta dagar kan vara för mycket begärt att poängen ska trilla i mängder.

Efter Svenska Cupen-matchen mot allsvenskan klubben IK Sirius, där man gjorde sitt yttersta och fick se sig besegrade med 3-2, var det dags att spela en 6-poängsmatch – mot bottenkonkurrenterna Hammarby TFF – under måndagskvällen på deras hemmaplan, Hammarby IP.

Täby fick en startar som man kan kalla perfekt. Efter åtta minuter, klippte Christopher Redenstrand till med sin vänsterfot, en frispark strax utanför straffområdet, och bollen satt perfekt i vänstra hörnet. Hammarby kom tillbaka och lite småmissar från Täbys håll kunde Bajen både kvittera och sätta dit ledningsmålet innan pausvilan.

Så var det detta med Redenstrands vänsterfot.

På nytt fick han till en perfekt träff på bollen och 2-2 var ett faktum. Då hade matchklockan passerat 70:e minuten. Hemmalaget skulle på nytt ta ledningen, elva minuter efter Täbys kvittering.

Fem minuter senare, i matchminut 86, var det dags igen för Redenstrand – och återigen med sin vänsterfot.

Inga konstigheter utan bollen satt på nytt bakom Hammarby TFF:s målvakt.
– Jag kände att det var en bra dag och att jag skulle försöka. Gör man tre mål framåt känns det lite surt just nu. Vi ville ta tre poäng men tar med oss den poäng vi fick, säger Christopher Redenstrand till sportexpressenplay.se efter matchen om sina mål och matchen

Hattricket av vänsterbacken gjorde att Täby fick med sig en poäng och placeras sig på en 14:e plats, tre poäng bakom IFK Luleå ovanför nedflyttningsstrecket.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här