FOTBOLL Säsongen har knappt börjat och Sollentuna FK:s damer har lyckats fullt ut. Detta efter seger i premiären, hemma, och två raka bortasegrar. I helgen var det dags för nya triumfer – hemma på Norrvikens IP.

Under lördagen var det dags för andra hemmamatchen för Sollentuna FK:s damer. Med tre raka segrar – två på bortaplan – klev laget på nytt in på hemmaarena, Norrvikens IP, med ett självförtroende i topp.

Motståndet denna gången stod Segeltorps IF för. Och det skulle bli nya triumfer för Sollentunatjejerna.

Laget hade med sig en 1-0 ledningen, målskytt Michaela Dahlin, in till halvtidsvilan.

En chockstart i andra av gästerna gav 1-1 i princip när man blåst igång matchen igen. Något som inte knäckte Sollentuna. I stället var det båda måldrottningarna denna säsongen, Julia Hagman och Nova Bäcklund, som visade vägen.

Hagman gjorde 2-1 i matchminut 66. Minuten senare satte Bäcklund 3-1 och med nio minuter kvar av ordinarie tid gjorde Bäcklund 4-1, hennes femte mål den här säsongen. Segeltorp putsade till slutresultatet till 4-2.

Sollentuna tar nu över serieledningen, med fyra raka seger (obesegrade), i en något haltande tabell – tre poäng tillgodo på tabelltvåan Tyresö FF och trean Boo FF, som har en match mindre spelad.

FOTO: arkivbild

FOTO: skärmdump svenskfotboll.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här