SILLY SEASON Så har hockey-silly dragit igång. De lag som inte spelar längre ser över sitt material och kollar vad som finns på marknaden. Väsby är ett av lagen. Rykten säger att succékeepern från 2019/20 kan vara på väg tillbaka.
Jag får se vart jag hamnar och jag stänger inga dörrar, skriver Edvin Olofsson.

Efter en säsong i Hockeyallsvenskan är Väsby tillbaka i Hockeyettan. Lagbygget är i fullgång och flera spelare har gjort klart för ännu en säsong i klubben. Även hockeyryktena är i full gång.

Ett av dessa rykten säger att succékeepern Edvin Olofsson – som var en bidragande faktor att Väsby vann både grundserien och allettan säsong 2019/20 – ska vara på väg tillbaka.

Efter att ha haft svårt att ta en plats i AIK:s trupp, dit resan gick till denna säsongen, avslutade Olofsson den här säsongen med att vakta kassen i Wings HC. Även här fick han äran att vara hjälte – detta efter att han lyckades hålla Märstalaget kvar i Hockeyettan.

– Dessvärre har jag inte något jag kan ge dig. Jag har inte kommit speciellt långt inför nästa säsong. Jag får se vart jag hamnar och jag stänger inga dörrar, skriver Edvin Olofsson i ett meddelande.

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här