SSL Det har sladdat rejält för Täby FC. Fyra raka förluster där laget bland annat förlorat mot två nykomlingar. Men i stockholmsderbyt mot Nacka Wallenstam kunde man få ordning på sladden och tog en storseger – 7-2. Nu passar lagets ena målsniper – Ranja Varli – på att skicka en hälsning till serieledarna som kommer på besök till K-Rauta Arena.
Det blir spännande och det är dags att de får förlora lite, säger Ranja Varli, till sportexpressen.se.

Om det varit en formsvacka eller rent av kris i Täby FC:s damer är det ingen som egentligen vet. Men det har på något sätt inte funkat helt felfritt.

Lisa Carlsson konstaterade att man inte hade självförtroende och det studsade stolpe ut i stället för stolpe in.
– Allt går in bakåt och inget framåt, sa landslagsbacken efter 5-8-förlusten mot jumbolaget IBK Lund.

Men till fredagens stockholmsderby mot Nacka Wallenstam skulle alla pusselbitar sitta på plats. Det blev en förkrossande seger – 7-2, där Ellen Nyman och Agnes Wiklund blev tvåmålsskyttar.

Segern innebar att Täby klättra och är, med en något haltande tabellen, uppe på slutspelsplats.

Under söndagseftermiddag väntar kanske den absolut svåraste matchen hittills denna säsongen – serieledarna Team Thorengruppen kommer på besök till K-Rauta Arena.
– Vi spelar bättre mot de bra lagen. Och Iksu vill man alltid slå. Det blir en tuff match, säger målsnipern Ranja Varli till sportexpressen.se och passar även på att skicka en syrlig passning till Umeå-laget.

– Det är dags att de får förlora lite.

FOTO: Keith Rönnberg/ImageBlue

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här