HOCKEYALLSVENSKAN Det är snabba ”puckar” in hockeyn. Väsby sa tack och farväl till trotjänaren Fredrik Falk under måndagsmorgonen. På eftermiddagen meddelar klubben att man förstärkt truppen med ung lovande back från NHL-klubben Edmonton Oilers.

Att det handlar om snabba ”puckar” i hockeyvärlden när spelare kommer går i klubben, fick man vara varse om i Väsby under måndagen.

På måndagsmorgonen sa klubben tack och hej till backen Fredrik Falk. Ett besked som Väsbys sportchef Tom Tärnström hade oerhört svårt att ge.
– Vissa besked är tråkigare än andra att ge och detta är ett av de absolut tyngsta jag varit tvungen att ta. Fredrik har haft svårt att få istid sedan vi tog klivet upp och han måste få chansen att börja spela hockey igen. Han har visat oerhört god moral och professionalitet rakt igenom i denna situation.

Men bara timmar, på eftermiddagen, efter att man lämnat detta besked, så slog värvningsbomben ned hos ”Vilda Väsby”. En ny, ung lovande, transatlantisk spelare har signerat för nykomlingarna i Hockeyallsvenskan.

Det handlar om Philip Kemp, som tillhör Edmonton Oilers organisation.
– Philip är en stor stark back med goda defensiva kvalitéer. Han har bra avvägningar i spelet och ett stort lugn på isen. Han kommer helt klart stärka vår backsida och vara en spelare vi kan lita på i avgörande lägen när matcherna står och väger, säger Tom Tärnström om sin nya backvärvning.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här