ETTANFOTBOLL Det går inte att snacka bort längre. IK Frej Täby har blivit mer eller mindre en farmaklubb till Hammarby. Nu har fotbollssajten Fotbolldirekt.se avslöjat att den allsvenska klubben har långt gående planer att deras division 4-lag, Hammarby TFF, tar över IK Frej Täbys plats i fotbollsettan.
Frågor som ni lyft är medlemsfrågor och tas på årsmöten, säger IK Frej Herrfotbolls ordförande Peter Kleve, till fotbollssajten Fotbolldirekt.se.

Nära samarbetet eller renodlad farmaklubb. Ja frågan har ställts flertalet gånger och varje gång så har IK Frej Täby sagt att det är ett nära samarbete.

Men så sent som i somras så lämnade, under ett extra årsmöte, flertalet IK Frej Täby personer sina poster i styrelsen till personer som har stark anknytning till Hammarby. Något som den lokala nättidningen Täby Allehanda var först med att rapportera.

Frej Täbys ordförande, Peter Kleve, som även är anställd inom Hammarby, svarade på Fotbolldirekt.se, som var först med att rapporter om att den allsvenskan klubben har långt gående planer att låta deras division 4-lag, Hammarby TFF, ta över Frej Täbys plats i den tredje högsta serien i svensk herrfotboll.

–Frågor som ni lyft är medlemsfrågor och tas på årsmöten, säger IK Frej Herrfotbolls ordförande Peter Kleve, till fotbollssajten.

Sportchefen för Hammarby, Jesper Jansson, menar att det är ett tätare samarbete än vad man inledde med för drygt två år sedan.

–Nej det tror jag inte. Nej, det där ligger på styrelsenivå. Men det är tätare och tätare samarbete.

Och när fotbollssajten frågar om att det skulle bli ett övertagande av ettan-platsen blev svaret:
–Nej, men det är väldigt tajt samarbete. Så vi ser det ju som ett liksom. Det andra är inget vi tittar på, nej.LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här