HOCKEYETTAN Wings starka öppning av säsongen – tre raka segrar – verkade bromsat in en aning. Men i helgen gav man svar på tal och efter vissa besvär lyckades Märstagänget lägga i den högre ”hockeyväxeln” i tredje perioden mot bottenlaget Segeltorp.

Förra säsongen blev först en fight om sista platsen till allettan. Den förlorade man mot norrortskonkurrenten Vallentuna. Sedan var det en fight in i det sista även i fortsättningsserien för att ta sig playoff, mot Strömsbro. Även den förlorade Märstagänget. 

I år har man inlett hockeyettansäsongen starkt. De tre första omgångarna blev det full pott, genom att besegra Hammarby, Strömsbro och en av förhandsfavoriterna Visby/Roma.

Sedan verkade den starka forceringen bromsat in en aning, då man förlorade med uddamålet mot Nyköping. Den följdes upp med suddenseger mot Hanviken. Men så åkte man på nytt på en förlust, emot Hudiksvall.

Den förlusten hade man borsta av sig direkt, då man genom en stark tredje period, efter att ha släppt in första målet, kunde mala ner sina motståndare, Segeltorp, och kliva av med sin femte seger, 4-1, på sju matcher.

FOTO: Skärmdump swehockey.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här