DAMHANDBOLL Tidig seriefinal väntar i helgen. Skånela, som är obesegrade efter fyra matcher, får besök av Jönköpingslaget Hallby.
Det känns riktigt skönt men det är inte felfritt, säger höger 6:an Agnes Lannermalm till klubbens hemsida.

Att allsvenskan i handboll för damer skulle få en så pass tidig seriefinal som i omgång 5, hade säkert inte många förväntat sig.

Nu är detta ett faktum och den utspelas under lördagen i Vikingahallen i Märsta. Skånela. som leder serien och är obesegrade med två segrar och två oavgjorde, får besöka av IF Hallby, som kommer till spel med tre raka vinster och en förlust, i premiären.
– Det känns riktigt skönt att vara obesegrade efter 4 omgångar. Men det är inte felfritt, finns saker vi behöver bli bättre på för att höja oss, säger Agnes Lannermalm till klubbens hemsida där laget har goda möjligheter att ta sin tredje vinst denna säsongen.

– Hallby är ett lag som är tippade i toppen men vi har alla chanser att ta med två poäng om vi får till det som lag och spelar för varandra.

På frågan om vad hon tror kommer bli en viktig del i matchen säger Lannermalm såhär:
– Jag tror försvarsspelet blir en avgörande roll för att vi ska kunna få med två poäng. Men även ha tålamod framåt och utnyttja deras offensiva försvarsspel till vår fördel så att vi kan göra enkla mål.

Avkast sker 15:00 i Vikingahallen lördag 24 oktober – Livesänds via solidsport

FOTO: ARIKV/Bosse Andersson

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här