SSL Efter fem omgångar är Täby FC:s damer inte något topplag. Man har i stället blivit indragen i den nedre delen av tabellen. Detta efter 2 förluster, två segrar och en vinst i sudden.

Säsongen har bara börjat. Men det märks att Täby FC inte riktigt fått upp farten och spelet även om att stjärnorna i laget såsom Moa Tschöp, Ranja Varli, Matilda Sjödin och Lisa Carlsson varit bra och bidragit till mål.

Inför bortamatchen mot Malmö FBC hade Täbyiterna skrapat ihop åtta poäng på fem matcher. Dessutom hade man med sig i bagaget till Malmö en förlust mot nykomlingarna IBF Falun – 4-8. Nu blev matchen mot Malmöiterna tajt och jämn i de två första perioderna. Hemmalaget dominerade skotten, 17-8, men målmässigt var det 2-2.

I början av tredje blev det en total kollaps av Täby FC. På två och en halv minut hade man släppt in fyra mål och låg under med 6-2.

En timeout väckte laget till viss del och man kunde tillslut putsa till siffrorna och kliva av med en tremåls-förlust, där Täbyforwarden Agnes Wiklund gjorde sista målet och fastställde slutresultatet 8-5.

FOTO: Keith Rönnberg/ImageBlue

FOTO: skärmdump statistik.innebandy.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här