ETTANFOTBOLL Sollentuna går mot sin bästa säsong i ettanfotbollen. Fem poäng – är avståndet upp till en kvalplats till superettan, som i dagsläget innehavs av IF Brommapojkarna.

Det är fem lag som är inblandade i striden om en kvalplats till superettan. Just nu har IF Brommapojkarna det i egna händer, då försprånget upp till sex poäng. Men det räcker med en förlust så är det ett nytt lag som har den platsen.

Ett av lagen som är med i racet är Sollentuna FK. Det skiljer fem poäng mellan SFK och BP och det återstår fem omgångar – alltså totalt 15 poäng att spela om.

I går, spelade man just sin 25 match för säsongen. Borta mot Nyköping. Det inledde trögt och hemmalaget tog också ledningen med 1-0 efter bara sex minuters spel.

Det skulle dröja till matchminut 60 innan Sollentuna lyckades spräcka nollan, genom Dida Rashidi. Och 18 minuter senare hade man även vänt matchen, när Taha Abdi Ali stänkte in 1-2, som blev matchens slutresultat, vid vänstra stolpen.

Sollentuna har tre hemmamatcher och två bortamatcher kvar i serien. Dessutom finns en svenska cupenmatch, mot Djurgården, inklämd mellan dessa också.

31 oktober: Sollentuna – Örebro Syrianska
6   november: Sollentuna – Sandviken
15 November: IFK Luleå – Sollentuna
19 November: Sollentuna – Djurgården (SV.cupen kval 2, Sänds på CMore fotboll)
21 November: Sollentuna – Vasalund
29 November: Team TG FF – Sollentuna

Samtliga Ettanmatcher kan ses live via sportexpressenplay.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här