HOCKEYALLSVENSKAN Drömsmåland blev istället till mardrömssmåland. Väsby hängde med i en period. Sedan tog orken slut och man fick en hockeylektion av Tingsryd AIF.
Det blev en jobbig kväll för Väsby, konstaterade Cmore-kommentatorn Richard Hermansson efter matchen.

Det skulle bli en trevlig utflykt till småland för Väsby Hockey. Minnet från Västerviksmatchen låg färsk på näthinnan, där man vände 1-3 till seger med 4-3.

Och det såg bra ut till en början.

När man spelat halva första perioden visade på nyttVäsbys NHL-lån, Raphaël Lavoie, upp sig och stänkte in ledningsmålet 1-0. Men den glädjen varade bara i två minuter, då Tingsryd gjorde 1-1 som blev periodens resultat.

I andra verkade det som att farten, viljan och energin inte var med ut på isen för Väsbygänget. Hemmalaget gick ifrån till 5-1 på drygt tio minuter och det var resultatet lagen hade med sig till tredje perioden.

Väl där blev det ytterligare några mål bakåt för Väsby. Elliot Lorraine fick dock göra sitt första mål i hockeyallsvenskan och sätta 7-2. Tingsryd var både ett och två nummer större denna fredagskvällen och avslutade med att fastställa slutresultatet 8-2, när det återstod 1:19 av matchen.

FOTO: Keith Rönnberg/ImageBlue

FOTO: Skärmdump swehockey.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här