HANDBOLL Fredrik Söderberg Wernheim är inne på sin sjunde säsong som huvudtränare för Skånelas damlag.
Nu gästar han Norrortssportens ”RadioPodd” för att snacka upp kommande säsong – som drar igång till helgen. 
– Jag är jättenöjd med truppen, säger Söderberg Wernheim i podden.

Den blev en sjunde plats för Skånela i damallsvenskan förra säsongen, men det var nära att laget tvingades till ett negativ kvalspel. Men med en poängs marginal ned Eskilstuna Guif under kvalstrecket, så slapp Skånela kvala för att hålla sig kvar i den näst högsta divisionen.

– Det var nära, men jag tycker ändå vi reder upp det bra och tar några viktiga poäng mot slutet, vilket visar på både karaktär och kvalitet, säger Fredrik Söderberg Wernheim.

På lördag drar säsongen 20/21 i gång för Märstalagets del, och norrortslaget gör det på hemmaplan mot, just det, Eskilstuna Guif. Ett lag Skånela, som bekant, tampades med i botten förra säsongen.

Skånela-tränaren Fredrik Söderberg Wernheim är inne på sin sjunde säsong som huvudtränare för damlaget. Nu gästar han Norrortssportens ”RadioPodd” för att snacka lite kom kommande säsong.

Bland annat berättar Söderberg Wernheim om truppbygget, målsättningen med säsongen, föreningens vision – och laget han ser mest fram emot att besegra. 

– Jag är ju djurgårdare, och vi har AIK i serien, så AIK. Där kommer jag inte vika en tum på att vi ska ta fyra poäng. AIK är allt sköna att slå, säger han. 


Fredrik Söderberg Wernheim, tränare för Skånela IF dam. 

Lyssna även på uppsnacket med herrtränaren, Jimmy Karlsson. 


Jimmy Karlsson, tränare för Skånela IF herr. 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här