HOCKEY Väsby ser över sin spelarsituation inför den hockeyallsvenska säsongen. Truppen var i princip klar när man fick överta Karlskronas plats. Nu har sex spelare fått beskedet att man kommer lånas ut samtidigt som man värvar in allsvensk rutin på forwardsidan.
Vi har gjort och kommer att göra överenskommelser med de nya klubbarna att de ska kunna återvända till Väsby vid behov, säger Tom Tärnström om de spelare som lånas ut.

Jobbet för Väsby Hockey fortsätter, när det gäller att komma så välrustade som det bara går inför säsongsstarten i Hockeyallsvenskan.

Sport- och klubbchefen Tom Tärnström har varit ute på spelarmarknaden och letat efter tänkbara nyförvärv som passar in i lagbygget. Detta gör att sex spelare, som varit klara för att spela i Hockeyettan med Väsby – nu lånas ut.

–”Mycket tråkiga besked att lämna till killarna. De flesta var med på resan upp till Hockeyallsvenskan och samtliga är duktiga spelare. Det kommer dock med största sannolikhet inte vara det sista vi ser av spelarna då vi gjort och kommer att göra överenskommelser med de nya klubbarna att de ska kunna återvända till Väsby vid behov. Vi tackar för deras insatser och önskar all lycka kommande säsong”, säger Tom Tärnström till klubbens hemsida.

Timmar efter att man publicerat om utlåning av sex spelare offentliggjorde klubben att man även plockar in en forward – Henrik Rommel – med 248 allsvenska matcher i bagaget.

–Henrik är en skicklig offensiv spelare med fin speluppfattning och ett bra skott. Med stort förtroende från start och spel i de former han gör sig bäst tror vi att han kommer bidra mycket hos oss kommande säsong, säger Tärnström om sitt senaste tillskott.

Spelarna som lånas ut:
Sebastian Andersson, MV (klubb ej klar)
Mikael Lengmo, B (Wings)
Gabriel Österberg, B (Wings)
Felix Dahlgren, FW (Wings)
Linus Pellfolk, FW (klubb ej klar)
Oskar Andrén, FW (Klubb ej klar)

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här