📞 | David Engblom i Vallentuna Hockey berättar hur det går i tränarjakten.

ISHOCKEY Inom några veckor hoppas Vallentuna Hockey på att det ska ha löst sig med en ny huvudtränare till a-laget. Det berättar David Engblom, som är delaktig i rekryteringen av den nya a-lagstränaren.

För en tid sedan meddelade Vallentuna Hockey att Charlie Thermaenius tackat nej till en fortsättning som huvudtränare för föreningens a-lag. Sedan dess har styrelsen i VBK arbetat med att hitta en ny huvudtränare inför hockeysäsongen 20/21. 
     Men nu kan en ny a-lagstränare vara på gång, det berättar David Engblom, som till vardags är sportsligt ansvarig för U15-laget men som också är med i rekryteringen av en ny huvudtränare till a-laget.
     – Jag tror vi har en lösning inom några veckor, som ser ut att bli en jättebra lösning, säger han.
Har det funnits en lista med tränare som ni betat av?
     – Det fanns en plan med Charlie, men han valde att tacka nej till en fortsättning som huvudtränare. I och med att Charlie hade ett utgående kontrakt hade Vallentuna arbetat fram en lista med namn på tränare som jag fått tagit del av och gått igenom med styrelsen.
Letar ni efter en tränare med någon speciell karaktär?
     – Alla hockeytränare har sina olikheter, så är det. Vi har försökt hitta en som vi tror på, helt enkelt.
Kan du berätta om det är en tränare som varit aktiv i norrort tidigare?
     – Vill inte nämna någonting om den kandidaten som är på gång just nu, säger David Engblom.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här