HOCKEY Spänningen är på topp. De två sista allettanplatserna ska delas ut. Det står mellan Wings, Huddinge och Vallentuna. De två sistnämnda sitter i förarsätet för att ta dessa platser.
Jobbar vi för varandra kommer vi vara väldigt starka och ta de poäng som behövs för att hålla Wings bakom oss, säger Fredrik Nordmark till Vallentunas hemsida på hockeyettan.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”block” ihc_mb_who=”unreg” ihc_mb_template=”3″ ]

Det blir kamp in på mållinjen om de sista platserna till allettan i hockeyettans östra serie. När det återstår tre matcher är det Huddinge och Vallentuna som sitter i förarsätet att ta dessa platser. Men Wings skuggar tätt bakom – en poäng i från.

Under onsdagskvällen möts just Huddinge och Vallentuna – i Björkängshallen Huddinges hemmaborg. Senast dessa lag möttes var det Vallentunagänget som drog vinnarstrået. Detta strå vill man så klart behålla och har klart för sig på vilket sätt man ska göra det.

-Stort fokus direkt när pucken släpps och spela smart genom bra vanor. Få ner puckarna på djupet och jobba därefter. Även hålla dem på utsidan för att sedan kunna gå ut hårt och pressa på dem, säger Fredrik Nordmark till klubbens hemsida på hockeyettan.se, som också ger en förklaring till att laget varit svajigt när man haft en ”säker” ledningen och sedan tappat den.
-Det kan bero på trygghet och så börjar vi slappna av för mycket och slutar att göra bra saker vi ska göra varje dag. Vi får i fortsättningen hålla upp trycket i 60 min och spela mycket smartare och inte sätta varandra i skiten.

Laget vet om att man har allt i egna händer när det återstår tre matcher.

–Gör vi det vi ska så kommer allt att kunna flyta på för oss och som sagt så har vi allt i egna händer. Jobbar vi för varandra kommer vi vara väldigt starka och ta de poäng som behövs för att hålla Wings bakom oss.

[/ihc-hide-content]

FOTO: B.A Sportphoto

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här