WEBB-TV Täby HBK hade en mellan säsong förra året. I år har man lyckats få ordning på detaljerna och ligger i toppen av tabellen i division 1 norra. I hemmamatchen mot jumbolaget Silwing/Troja gjorde man “En dag på jobbet”. Det blev förkrossande siffror – 41-26. Daniel Harnebäck, matchens lirare, tryckte in 12 mål och känner själv att laget har kapacitet att ta klivet upp i seriesystem – till allsvenskan.
–Behövs kanske några spetsvärvningar, men får vi chansen så kommer vi definitivt ta den, säger Harnebäck.

Norrortssporten Plus

Denna artikel kräver ett Norrortssporten Plus-abonnemang. Med ett plusabonnemang kan du ta del av alla våra artiklar, livesädningar, intervjuer, analyser och mycket mer. Testa en månad för 39SEK och avsluta när du vill!

Om du redan har ett pluskonto klickar du här

För dig som inte redan är plusabonnent klicka här

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här