VOLLEYBOLL SVK:s damer var påväg tillbaka på vinnarspåret. Men det blev ytterligare en uråkning. Engelholm lyckades besegrade Sollentunalaget i en fem-set:are, trots att SVK hade en 2-1-ledning.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”block” ihc_mb_who=”unreg” ihc_mb_template=”3″ ]

Det började på bästa tänkbara sätt för Sollentuna Volleybolls damer. Fem segrar av fem möjliga. Men efter man åkte på sin första förlust, 2-3 mot Lindesberg, har det varit lite blandad resultat man klivit av planen med.

Innan hemmamatchen mot Engelholm hade man en seger, senast, och en förlust. Det började riktigt bra för Sollentunagänget. Första set vann man ganska klart – 25-13. Men därefter blev det tuffare och Engelholm vann andra set med 21-25.

I tredje set var det Sollentuna som drog det längsta strået och vann med 27-25. Engelholm skulle tillslut bli en för svår nöt att knäcka. Gästerna vann fjärde set med 24-26 och när skiljesetet var avklarat, 6-15, stod Engelholm som segrare med 2-3 i set.

[/ihc-hide-content]

FOTO: ARKIV/Timo Peter Grönlund

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här