INNEBANDY Lucia och ett hett norrortsderby i herrinnebandyn väntade. Rotebro mot Rosersberg. Det blev målglatt och båda lagen plockade med sig varsin poäng.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”block” ihc_mb_who=”unreg” ihc_mb_template=”3″ ]

Norrortsderbyt i herrinnebandyns division 1 mellan Rotebro och Rosersberg hade tre olika matchscenarier.

Första perioden gick till hemma där man gjorde 1-0 efter fem minuter. Rosersberg hade chansen att kvittera genom straff, men Linus Jämtdal missade. I stället utökade hemmalaget sin ledningen till 2-0 genom Simon Fungdal.

Mittperioden gick klart till Rosersberg. Jämtdal fick sin revansch efter straffmissen. Han gjorde både 1-2 och 2-2 på en och en halv minut. I slutminuten hade Rosersberg vänt matchen när backen Joakim Gustavsson gjorde 2-3. Men Rotebro lyckades få till kvitteringen innan perioden var över.

I tredje perioden följdes lagen åt, där Rotebro inledde med att göra mål. Noterbart var att Linus Jämtdal passade fram till 4-4 och gjorde sedan 5-5, som blev slutresultatet efter en mållös förlängning.

[/ihc-hide-content]

FOTO: Donald.Swahn@hdvision.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här