FOTBOLL Frej Täby har befunnit sig i Superettan i fem säsonger. Fyra av dem har det blivit kval. Det sista var denna säsongen och motståndet var Umeå FC.

IK Frej Täby har erfarenhet av så kallade ”mardrömskval”. Under de fem säsonger klubben funnits i superettan har fyra av dem fått avslutas med kval. Denna gången, för fjärde gången, var det dags igen, Umeå FC var motståndare. Första matchen slutade 1-1 och Frej hade lite fördel av resultatet. Nu blev det starten på returmatchen just rena mardrömmen – 0-2 underläge efter kvarten spelad. Upphämningen fullbordades, genom Mustafa Zeidan, då matchen hade pågått i en halvtimme. Men trots stort spelövertag i andra blev slutresultatet 2-2 och degradering var ett faktum, då Umeå gjort fler mål på bortaplan.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här