(plus) INNEBANDY Åkersbergas damlag är inne i en generationsväxling. Flera spelare har lämnat och man har ersatt med unga, lovande talanger. Inledningen av säsongen har därmed varit lite trögstartat. På sju matcher har det blivit nio poäng – tre segrar (en i sudden) samt en oavgjort.
Vår utmaning ligger i att hitta en balans mellan att vara ungdomligt entusiastiska och spela med fart och energi utan att bli naiva, säger forwarden Mikaela Jönsson.

Norrortssporten Plus

Denna artikel kräver ett Norrortssporten Plus-abonnemang. Med ett plusabonnemang kan du ta del av alla våra artiklar, livesädningar, intervjuer, analyser och mycket mer. Testa en månad för 39SEK och avsluta när du vill!

Om du redan har ett pluskonto klickar du här

För dig som inte redan är plusabonnent klicka här

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här