HOCKEY Sollentuna HC har blandat och gett i hockeyettan. Innan hemmamatchen mot Segeltorp hade laget inkasserat tre segrar och tre förluster, vara av sista förlusten blev man nollad mot Visby/Roma. Nu återtog man vinnarkänslan och klev av med en 3-1-seger i hemmaborgen SVEAB Arena.

Borta bra men hemma bäst. Det ordspråket passar in hos Sollentuna HC just nu.

Förra matchen, när man besökte ”Öjn” Gotland och deras hockeylag Visby/Roma, åkte man tillbaka till fastlandet med noll poäng och dessutom inga gjorda mål.

Under onsdagskvällen var man tillbaka i sin hemmaborg. Där man fått, i stort sett, pusselbitarna att falla på plats.

Segeltorp som var deras motstånd denna afton fick känna på det, även om man stretade emot in i det sista.

Andra raka hemmasegern

Elias Lindskog inledde målskyttet, där passningsläggaren var kedjekompisen Lucas Lagerstedt. Målet blev också det enda som gjordes under de första tjugo minuterna. I mittakten utökade SHC sin ledningen, genom Simon Brännvall.

Segeltorp reducerade i början av tredje och gav dramatik i slutet av matchen, då man plockade målvakten. I tom målkasse satte hemmalaget segermålet, genom Tim Ljungqvist. Sollentuna placerar sig, efter sin andra raka hemmaseger, på en sjunde plats med 14 inspelade poäng, i en något haltande tabell.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här