INNEBANDY Maimon Abdallah har inte haft någon tränarkollega sedan i våras då Josef Rosengren klev av. Nu har Täby FC dock funnit ersättaren – det blir den nygamla tränaren och före detta spelare, Tobias ”Ace” Flygar.

Josef Rosengren valde att inte förlänga som tränare för Täby FC. Efter det har klubben jobbat i det tysta för att få fram en ersättare. Under lördagen presenterades Maimon Abdallahs kollega.

Det blir ett nygammalt ansikte som dyker upp – Tobias ”Ace” Flygar (tidigare Johansson).
– Ett tränarpar jag vet kommer göra mycket bra framöver vilket känns fantastiskt! Att Maimon väljer att fortsätta är viktigt för oss samtidigt som jag vet precis vad han får i Tobias då vi jobbat tillsammans under många år tidigare, säger Täby FC:s Sportchef Robin Andersson till hemsidan.

Tobias har tidigare både varit spelare och tränare i klubben, under flera år.

FOTO: ARKIV

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här