FOTBOLL Den tuffa motgången har tillfälligt lagt sig hos GoIF Kåre. 4-3-segern, borta mot Bälinge, var startskottet på något nytt. Hemmamatchen i helgen gav – inte full pott – men när på.

Kårstas stolthet, GoIF Kåre, har under serieinledningen åkt på flera käftsmällar. Men nu verkar laget funnit ett skydd. Det började med att laget tog sin första trepoängare för säsongen. Borta mot Bälinge – 4-3.

Under lördagens hemmamatch, mot Månkarbo IF, bibehöll man den positiva känslan. Laget hade en 2-0-ledning efter första halvleken.

Tuff andra halvlek – fem gula kort

Gästerna skulle dock få till en reducering i början av andra, där det blev betydligt tuffare ute på plan. Det märktes bland annat på att domarens gula kort kom upp fem gånger, dessutom fick en spelare i vardera lag syna det röda kortet.

Med nio utespelare blev det större ytor, vilket gav viss fördel för Månkarbo som jagade en kvittering. Och dessvärre, för GoIF Kåres del, skulle den komma. Minuter efter att spelarna fått det röda kortet fick man plocka ut bollen från eget mål.

2-2 blev också matchen slutresultat.


MATCHFAKTA
Månkarbo IF – GoIF Kåre 2-2 (0-2)

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här