FOTBOLL Seriestarten kunde börjat på ett bättre sätt för Frej Täby. Nollade i premiären, borta mot Brage. Den följs upp med ytterligare en nolla, hemmapremiären, mot Syrianska FC – 0-3.

Frej Täbys nya lagbygge, där ett ännu tätare samarbete med allsvenska Hammarby, har inte börjat lyckosamt.

I seriepremiären, borta mot Brage, blev man straffad och fick åka i från dalarna med en 0-2-förlust.
När man under söndagseftermiddagen gjorde entre på sin hemmaplan, Vikingavallen, ville man visa sina fans att man har något bra på gång.

Men så blev dock inte fallet.

I stället var det motståndarna, Syrianska FC, som tog kommandot målmässigt, 0-1 efter 24 minuter spel. Detta skulle även visa sig bli halvlekens enda mål.

Mållösa i 180 minuter

I andra var det gästerna som skapade chanserna i början. IK Frej stack upp lite då och då. Men avsluten var inte tillräckligt bra. När sedan Syrianska gjorde 0-2 i matchminut 63, gick luften ur en del på Frejspelarna.

Den definitiva spiken i kistan, kom fyra minuter senare. Efter en misslyckad rensning, där bollen träffade benet på den syrianske spelare Andrew Stadler, på offensiva planhalvan, och han fick ett friläge som förvaltades på bästa sätt, 0-3.

Förlusten innebar att Frej Täby ligger, efter två matcher, sist i tabellen. Dessutom har man fortsatt inte nätat i årets Superettan.

2019-04-07

FOTO: Timo Peter Grönlund

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här