INNEBANDY Slutspelet för Dam-SSL är runt hörnet. Täby FC kommer mer stor sannolikhet få möta Rönnby eller Endre i kvartsfinal. Det gör att man spetsar laget – backen Therése Perswalld (f.d Andersson) är tillbaka i täbytröjan.

Det kan vara små saker som gör att man går långt i ett slutspel. Till exempel: är att ha spelare med rutin, vilket Täby FC har. Men laget spetsar till denna slutspelsrutin lite extra, genom att plocka in hemvändaren, backen Therése Perswalld (f.d Andersson).
– ”Vi har ju säsongens sista match i helgen innan slutspel. Och vad passar då bättre in än att vi tar in en gammal ”slutspelsräv”, säger tränare Tomas Davies till klubbens hemsida.

Sexa i interna poängligan

Senast hon hade Täby-tröjan på sig var säsong 2016/17. Då blev hon sexa i lagets interna poängligan med 14 mål och tre assist i grundserien.
I slutspelet den säsongen stod hon för fyra mål och en målgivande passning på 10 matcher, när man slog ut Endre IF med 3-2 i kvartsfinalen, men föll tungt i femte och avgörande semifinalen mot KAIS Mora.

2019-03-22

FOTO: Arkiv/Kenneth Andersson

/Norrortssporten
sporten@norrortssporten.se

TWITTER: @Norrortssporten

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här