INNEBANDY Andra kvartsfinalen mellan Täby FC och Endre ska avgöras. Nu är det Gotlänningarna som har hemmaplan. Vinst för Täby FC är nödvändig för att inte ha ”kniven mot strupen” i de kommande bataljerna.

Dramatiken kommer vara under hela denna kvartsfinalserien mellan Täby FC och Endre. Det var full fart från start i match nummer 1. Där Endre visade att man var var det bättre laget under 60 minuter. Men Täby FC har flera spelare som kan avgöra, bland annat Ranja Varli, Julia Croneld och Matilda Sjödin.

Enligt Täbys hemsida har man åkt till Gotland utan Rebecka Jansson och Madelene Westerberg, i övrigt är det samma trupp som under fredagskvällen.

Matchen sänds via sslplay.se och nedsläpp 14:00

FOTO: Björn Alexandersson/Björn Sportphoto Sweden

/Norrortssporten
sporten@norrortssporten.se

TWITTER: @Norrortssporten

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här